La química secreta de les trobades

·


Pues como ya os dije en el IMM, este libro me lo envió la editorial labutxaca (muchas gracias!) y la reseña será en castellano y en catalán! :)


Títol: La química secreta de les trobades
Título: La química secreta de los encuentros
Título original: L'etrange vayage de monsieur Daldry
Autor: Marc Levy
Editorial: labutxaca
Pàgines: 330










CATALÀ

Sinopsis

Londres, 1950. L’Alice és una dona amb una vida plàcida, fins que la vigília de Nadal la seva existència experimenta un gir radical: una vident li prediu un futur misteriós. Ella no se la creu, però el seu excèntric veí, el senyor Daldry, un gentleman solter i carismàtic, la convenç per fer cas de la predicció i buscar les sis persones que la conduiran al seu destí. I és així com, de Londres a Istanbul, l’Alice i el senyor Daldry emprendran un viatge meravellós que transformarà les seves vides per sempre.

Opinió
Jo tinc un problema amb els autors tan coneguts: els agafo mania sense haver llegit res d'ells. No sé, sempre em passa. Un dia vaig a la llibreria i de sobte veig molts llibres d'un mateix autor als quals els estan fent molta publicitat. O tothom parla d'un mateix autor. Tot i així, aquesta vegada vaig decidir donar una oportunitat a Marc Levy, ja que tothom parlava molt bé d'ell. I bé, que voleu que us digui... no m'ha entusiasmat.
He llegit resenyes d'aquest llibre on el deixen molt bé, però a mi no m'ha convençut. Esperava una altra cosa. La història se m'ha fet llarga i pesada, com si no avances. M'ha donat la sensació de que el climax no ha començat fins les últimes cent pàgines.

L'Alice i en Daldry són veïns. Ells es dedica a fer perfums i ell és pintor. Al grup d'amics de la primera hi ha l'Anton, i tot apunta a que serà ell l'home més important de la seva vida. Una vident li diu a l'Alice que ha de conèixer a sis persones abans de conèixer l'home de la seva vida i en Daldry i ella decideix per un viatge a Istanbul per a trobar aquesta persona. Allà l'Alice descobreix que no va néixer a Anglaterra, sinó qe a Istanbul i que té un germà. Descobrirà, doncs, els seus origens.

En Daldry m'agradava molt, sobretot la seva manera de parlar. L'Alice no tant, de fet em posava nerviosa. No se perquè. Tot i així, m'ha faltat contacte entre els dos personatges... he hagut d'esperar fins el final!

Crec que el motiu pel que no m'ha agradat aquest llibre ha sigut perquè, amb la sinopsis, m'esperava una cosa totalment diferent. Pensava que aquestes sis persones tindrien un efecte més important en la vida de l'Alice, tot relacionat amb la protagonista. I no. Simplement la seva presència no és gens forta a la història, com si en realitat no importessin i haguessin trobat la última persona només amb l'ajuda del guia.

La lectura se'm va fer pesada i, a més, ja m'imaginava el final. El vaig acabar perquè no m'agrada deixar llibres a mitges. Però no m'ha enganxat. El que ja he dit, amb la sinopsis em vaig imaginar una cosa i en va resultar ser una altra i suposo que això em va descol·locar.

Puntuació: 3/5

Conclusió: aquest llibre no ha captat la meva atenció ja que esperava sis històries que conduissin a l'Alice al seu objectiu i només he trobat la història de l'Alice i en Daldry amb el guia que es van trobant amb personatges que pràcticament ni apareixen. Tot i així, haig de dir que al final el llibre agafa més ritme i és el que l'ha salvat.


CASTELLANO

Sinopsis
"El hombre más importante de tu vida acaba de pasar por detrás de ti. Para encontrarlo deberás hacer un largo viaje y localizar a las seis personas que te conducirán hasta él. Hay dos vidas en ti, Alice. La que conoces y la que te espera desde hace tiempo."

Divertida, original y maravillosa, La química secreta de los encuentros te cautivará y, sobre todo, te hará FELIZ. 

Opinión
Yo tengo un problema con los autores tan conocidos: les tengo manía sin haber leído nada de ellos. No sé, siempre me pasa. Un día voy a la librería y de repente veo muchos libros de un mismo autor, a los que les están haciendo mucha publicidad. O todo el mundo habla de un autor. Aun así, esta vez decidí dar una oportunidad a Marc Levy, pues todo el mundo hablaba muy bien de él. Y bueno, que queréis que os diga... no me ha entusiasmado.
He leído reseñas de este libro donde lo dejan muy bien, pero a mi no me ha convencido. Esperaba otra cosa. La história se me ha hecho larga y pesada, como si no avanzara. Me ha dado la sensación que el clímax no ha empezado hasta las últimas cien páginas.

Alice y Daldry son vecinos. Ella es perfumista y él pintor. En el grupo de amigos de la primera hay Anton, y todo apunta a que será él el hombre más importante de su vida. Una vidente le dice a Alice que tiene que conocer a seis personas antes de conocer al hombre de su vida y Daldry y ella deciden hacer un viaje a Istanbul para encontrar esa persona. Ahí Alice descubre que no nació en Inglaterra, sino que en Istanbul y que tiene un hermano. Descubrirá, pues, seis orígenes.

Daldry me gustaba mucho, sobre todo como hablaba. Alice no tanto, me ponía nerviosa. No sé por qué. Aun así, me ha faltado contacto entre los dos personajes, pues ¡he tenido que esperar hasta el final!

Creo que el motivo por el que no me ha gustadoe ste libro ha sido porqué, con la sinopsis, me esperaba otra cosa totalmente distinta. Pensaba que estas seis personas tendrían un efecto más importante en la vida de Alice, todo relacionado con la protagonista. Y no. Simplemente su presencia no es nada fuerte en la historia, como si en realidad no importaran y hubiera encontrado la última persona solo con la ayuda del guía.

La lectura se me hizo pesada, además que ya me imaginaba el final que tendría. Lo terminé porqué no me gusta dejar libros a medias. Pero no me ha enganchado para nada. Lo dicho, con la sinopsis me imaginé otra cosa y resultó ser otra y supongo que esto me descentró.

Puntuación: 3/5

Conclusión: este libro no ha captado mi atención, pues esperaba seis historias que condujeran a Alice a su objectivo y solo me he encontrado con la historia de Alice y de Daldry con el guía que se van encontrando a personajes que prácticamente no aparecen. Aun así, tengo que decir que al final el libro coge más ritmo y es lo que lo ha salvado.

Y vosotros, ¿habéis leído algo sobre Marc Levy? ¿Habéis leído “La química secreta de los encuentros?




Gràcies a labutxaca per l'exemplar.

3 comentarios:

  1. A mi es que este autor no me gusta demasiado, solo he leído un libro de él: El primer día, y me aburrió tantísimo que ya le tengo hecha la cruz xD Así que yo creo que me pasaría como a tí y me decepcionaría seguro. Besos!

    ResponderEliminar
  2. Catalá? Eso es raro.
    de todas formas, también tienes un premio en mi blog http://booksobsesion.blogspot.mx/2013/07/premio-liebster-award.html
    Saludos!

    ResponderEliminar

Vintage© por Belén Vieparoles :: Plantilla optimizada para Mozila y Chrome :: 2012